Hos Niskas

Vår ide är att erbjuda den lilla gruppen något extra – en upplevelse i hemmamiljö med vällagad mat från grunden, specialsydd för ändamålet och med passande dryck. Även alkoholfri sådan. I min sommelier utbildning lades mycket tid på att även kunna matcha alkoholfri dryck med mat, inte bara servera vatten utan dryck som passar till.

 

Vi vill inte ha en lunchkrog och vi kommer absolut inte att ha öppet en fredagkväll för drop in på ett glas vin eller en plankstek – det är endast öppen mot förbokningar där menyn är satt.

Vår tanke är att de som vill uppleva något annorlunda och speciellt istället för den normala krogmiljön skall få komma hem till oss och njuta av det vi verkligen brinner för – god mat och god dryck i kombination. I oslagbar hemma miljö!

 

PA har med 25 års erfarenhet i Branschen både som kock och kökschef en passion för mat och råvaror. Bra mat kräver bra råvaror så enkelt är det. Det går inte att gena i kurvorna på sådana detaljer

Drycken till maten och många innovativa smaker och ideer är mer min sak! Jag gillar känslan när man träffar rätt – då dryck och mat blir en upplevelse och inte bara en middag. Smakerna har jag utvecklat med att jag genom mitt deltagande i Sveriges Mästerkock blivit mycket mer nyfiken på andra kök, tex det asiatiska och att kunna influera det i det typiska norrländska jag brinner så mycket för.

 

 

Vi kommer bara ha öppet för förbokade sällskap, vännerna, grannarna, ledningsgruppen, avdelningen , jobbarkompisar, avtackningar, svensexor, möhippor osv – min antal finns egentligen inte – det beror dock på vad som önskas. Max antal gäster är 14 st.

 

Vi erbjuder även tjänster som ”rent a chef” dvs vi kommer hem till dig och lagar käk till en middag – 3 – 5 rätter. Vintips ingår naturligtvis men inhandlas då av gästerna själva. Vi kan även komma hem till er på basem ”rent a sommelier” och ha en vinprovning med olika tilltugg, snacks osv. Vi är öppna för alla förslag! Bara fantasin sätter gränser!

 

Vi erbjuder bra mat som vi själva gillar

Jenny Niska

Jenny Niska

CEO

Per-Anders Niska

Per-Anders Niska

CEO